Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De beste app om je spreek- en schrijfvaardigheid in het Engels te verbeteren

 


Hallo allemaal, ik ga drie situaties beschrijven en je gaat hieronder in de reacties opschrijven of je ze hebt meegemaakt situatie nummer één, je bedenkt een zin en het klinkt super opwindend, maar je denkt dat moedertaalsprekers dat echt zeggen het klinkt echt natuurlijk, zou ik het kunnen gebruiken?

  ik heb de hele tijd de situatie, vooral wanneer ik een woord probeer in te voegen dat ik net heb gehoord of ik heb net iets super geavanceerd geleerd iets speciaals en ik voeg dat woord in ik denk dat ik dit hardop moet zeggen of het zou ' t klinkt te amerikaanse situatie nummer twee heb je ooit een plek willen hebben waar je heen gaat en bent zoals?

hey guys uh je bent allemaal moedertaalsprekers kun je me hiermee helpen, zoals toen ik solliciteerde naar Amerikaanse universiteiten, ik iemand nodig had om mijn persoonlijke verklaringen te lezen en ik had niet zo'n plek ik belde net mijn vriend max in New York en ik vertelde hem max je moet gewoon al mijn persoonlijke verklaringen controleren, want dat is 

de enige manier voor mij om naar de VS te gaan, dus je moet me helpen, dus hij leest dat allemaal, maar ik heb deze hulp bijna elke dag nodig en soms is het niet zo belangrijk, dus ik kon max de hele tijd bellen wil je deze plek hebben waar je naartoe gaat en vraag moedertaalsprekers om hulp laat het me weten in reacties hieronder en situatie

 nummer drie iets super verwarrend je luistert naar een nummer van een Amerikaanse artiest Amerikaanse zanger en je bent als geweldig nummer ik wil kunnen meezingen dus wat je doet je online je googlet de tekst de tekst is logisch, maar de manier waarop mensen de woorden en teksten uitspreken het is gewoon helemaal niet logisch 


je begrijpt niet dat ze die woorden eigenlijk gebruiken of ze gebruiken woorden in een zodanige context dat je het nooit op school hebt geleerd, laat het me weten in reacties hieronder of dat vandaag bekend klinkt, we gaan het hebben over hoe je de spreek- en schrijfvaardigheid in een enkele app kunt verbeteren, maar voordat ik het je vertel

de naam van de app druk op de like-knop hieronder en abonneer je op dit kanaal de app heet high native en ze sponsoren de video van vandaag het is een platform waar moedertaalsprekers en taalleerders elkaar vragen stellen, dus ik kom bijvoorbeeld oorspronkelijk uit Rusland St Petersburg en ik heb hulp nodig met mijn Engels 

dus ik kan op het platform gaan en moedertaalsprekers vragen zoals hey klinkt dit natuurlijk of is dit het juiste synoniem dat ik hier gebruik hoe spreek je dit woord uit en gebruik je dit woord dat ik zojuist heb gebruikt en met deze app kun je uitdrukkingen leren die eigenlijk worden gebruikt door moedertaalsprekers niet de uitdrukkingen die je hebt

 in je studieboek die ook geweldig zijn, maar we hebben geleerd dat Engels in je studieboek heel anders kan zijn dan echt Engels en deze app is niet alleen voor Engels trouwens het is voor 113 verschillende talen, waaronder Chinees Koreaans en Italiaans, laat me je nu laten zien hoe je kunt registreren de app is beschikbaar op beide 

ios android en je kunt het ook op je bureaublad gebruiken, dus laten we het samen doen ga naar de app store of google play download de app en we registreren samen laten we het doen je kunt inloggen met google twitter of facebook of je e-mail ik ga kiezen aanmelden bij google dus zodra je je hebt aangemeld, kun je je moedertaal kiezen


 oke ik ben Russisch en ik wil Engels Amerikaans Engels leren en vervolgens kies je het niveau waarop je bent ze hebben eigenlijk vier opties beginner beginner intermediate intermediate en advanced ik ben gevorderd en ongeacht je niveau van het Engels zou de app toch nuttig zijn eigenlijk ik ga intermediate kiezen

gewoon omdat ik denk dat het meer herkenbaar voor je zal zijn, wil ik dat je de ervaring ervaart die je zou hebben als je intermediair bent, ik ga akkoord met het ontvangen van nieuwsbrieven Ik ga altijd akkoord met nieuwsbrieven als ik het bedrijf leuk vind, omdat ik me altijd kan afmelden, maar ik eindigde met geweldige samengestelde 

nieuwsbrieven van mijn favoriete bedrijf, dus ik doe dat nu deze app veel verschillende functies heeft en ze gaan je door alles leiden oke laten we zeggen dat je iets wilt vragen, dus klik op vragen en hier kun je kiezen wat voor soort vraag je gaat stellen, zoals hoe zeg je dit klinkt natuurlijk laat zien

me voorbeeldzinnen met iets wat betekent dit dat je alle sjablonen kunt gebruiken, behalve klinkt dit gratis natuurlijk en anderstalig dagboek oh trouwens je kunt je account ook zeven dagen gratis upgraden en alle opties uitproberen, zodat je erachter kunt komen of je een premium-versie nodig hebt of dat je goed bent

met een gratis account om je account te upgraden ga je naar je account en hier kun je premium abonneren als je dat wilt doen, laten we nu eerst wat vragen stellen laten we eerst eens kijken hoe we het schrijven met deze app kunnen verbeteren wat is het verschil en zoals je hier kunt zien is er een sjabloon dus zoals ik eerder zei als je een beginner bent in de taal

Een reactie posten for "De beste app om je spreek- en schrijfvaardigheid in het Engels te verbeteren"