Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Engelse woordenschat in de keuken

 

hey guys welkom bij onze interactieve Engels serie door interactief Engels ik bedoel dat we vandaag in de keuken zijn en we gaan door verschillende objecten zoals space rack oven etc ik ga naar die objecten wijzen en uitleggen wat ze doen en wat is het exacte woord dat je gebruikt om ze in het Engels te beschrijven

dus als je geïnteresseerd bent en je houdt van visuele dingen, abonneer je eerst op dit kanaal zoals deze video en laten we beginnen met het leren van Engels, dus keuken is een plek waar je eten bereidt in sommige Amerikaanse huizen, je hebt ook een eetkamer die apart is, dus je zult je eten bereiden hier we zijn in ons huis ik ga je laten zien dat we deze eetkamer eigenlijk hebben

 maar ik was als waarom hebben een aparte eetkamer als we hier een kinderkamer kunnen hebben, dus dit is eigenlijk de vorige huurder die hier woonde we keken naar de foto's hij had hier eigenlijk een enorme eettafel en ik denk dat dat logisch is als je veel feesten thuis hebt als je graag gasten uitnodigt, maar voor ons hebben we besloten dat we deze eethoek gaan hebben

als een deel van onze keuken en dit is genoeg voor ons op dit moment oké laten we beginnen met deze hoek dit is onze vaatwasser we zetten onze vaat hier trouwens als je je afvraagt hoe dit heet dit is je rek in de vaatwasser dus iets om je kopjes keukengerei op te zetten we hebben vaatwasser wasmiddel en het is hier kan het vloeibaar zijn 

maar het kan ook in verpakkingen zitten, dus we hebben deze pakketten en je stopt ze in je vaatwasser en het helpt je vaat schoon te blijven dit wordt spoelmiddel genoemd en dit is iets dat je kunt hebben geleerd als het ging om de VS omdat um in ons vorige appartement onze vaatwasser zei lage spoeling acht navulkamers acht en ik was

Engelse woordenschat in de keuken


 zoals waarom heb je iets extra's nodig, dus dit helpt je vaat gewoon beter te drogen en ze zijn sprankelend ze zijn schoon ja het helpt een beetje, maar ik denk ook dat mensen gewoon veel meer dingen uitvinden om je geld te krijgen ik weet het niet, maar we gebruiken het nog steeds spoel acht dit is onze gootsteen dus als je je afwas handmatig gebruikt, gebruik het dan handmatig 

je gebruikt afwasmiddel om je vaat schoon te maken en je hebt ook deze kraan in Groot-Brittannië het heet kraan het ding is wanneer je in elk land reist, heb je verschillende voordelen die kranen hebben, dus je moet een beetje uitzoeken hoe ze werken de eerste keer dat ik dit huis binnenkwam, schakel ik water in en er is geen water

 en ik vertel de oude Aziaat was hier en ik was als ah we hebben geen water en we verhuizen naar binnen vandaag ik heb water nodig we vlogen hier net uit Rusland en ze zei probeer dit serieus en elke persoon die naar dit huis komt ze vertellen me jachthaven je hebt geen water in de keuken we hebben het er is gewoon deze sensor hier 

om het proces meer automatisch te maken, maar ik weet niet dat ik het niet echt leuk vind als je kijkt vanuit turkije weet je waarschijnlijk wat dit is uh ik denk dat dit een Turks ding is ik heb net veel van die in turkije gezien dit is een sapcentrifuge en ik heb ze ook in Italië gezien we gebruikten ze voor sinaasappels, maar nu kregen we een andere sapcentrifuge

het is hier gebruiken we het voor sinaasappels iets anders dat we hier super belangrijk hebben dit wordt een snijplank genoemd en je hebt er normaal gesproken meerdere je hebt een aparte snijplank voor je vlees je hebt een snijplank voor brood zoals bijvoorbeeld dit is onze brood snijplank het is um houten dit is papieren handdoek super handig

 je kunt het gebruiken in plaats van servetten of je weet iets dat een must-have is in elke keuken dit is een ding dat mijn leven volledig heeft veranderd kosten 10 dit is een eierkoker dus in plaats van je eieren te koken en ze te koken met behulp van de traditionele methode een pan etc je zet ze hier gewoon je voegt wat water toe en het begint 

en dan stopt het automatisch maakt het geluid sinds we het kregen we gebruikten dit we stopten met het doen van eieren op de normale manier waarop we ons vee hier hebben, maar het ding is een andere life hack we kregen een waterdispenser dus hier in de vs betalen we ongeveer zes dollar om het elke maand te huren, maar deze waterdispenser geeft eigenlijk heet
 water, wat betekent dat we zijn gestopt met het gebruik van de waterkoker, we gebruiken het alleen als we een grote hoeveelheid water nodig hebben voor kokende thee voor veel mensen, maar als ik mezelf een kopje thee wil maken, zal ik gewoon deze waterdispenser gebruiken en je kunt het gebruiken voor zowel koud water als warm water hier hebben we onze koelkast rommelig welkom in onze koelkast ik ga niet

om deze keer naar eten te wijzen, maar als je wilt dat ik naar eten wijs, kunnen we een aparte video maken we hebben de koelkast en we hebben een vriezer dus alles hier is bevroren een van de beste ijsjes hier in de vs chocolade als je voedsel hebt dat geen koeling vereist dan bewaar je dit voedsel in de kast en uh nou ik heb wat gereorganiseerd

 een paar weken geleden, maar je kunt niet echt zien dat we al acht maanden in dit huis wonen oh mijn god waar komt dit van zoveel voedsel we hebben onze pasta hier we hebben koffie we hebben dadels het is mijn favoriete dessertvervanger oh en als je je afvraagt wat dit is iemand vertelde me dit helpt om mieren te voorkomen, maar ze kwamen hier gisteren 

Een reactie posten for "Engelse woordenschat in de keuken"