Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Engelse woordenschat in de kinderkamer | Leer baby-gerelateerde woorden


 

hey guys welkom bij een interactieve Engels serie en met interactief Engels bedoel ik een video waar ik ga lopen rond mijn kamer en laat je verschillende objecten zien, zodat je Engels kunt leren door naar bepaalde objecten te kijken het onderwerp van de video van vandaag is een kinderkamer een kinderkamer is een kamer voor je kind het ding is we hebben nu geen aparte kamer voor een kind 

want goed we hebben een aparte kamer voor een oudere baby maar voor een nieuwe baby die twee maanden oud is hebben we onze slaapkamer en we hebben hier veel interessante objecten en we gaan beginnen met een wieg dit is een babybedje dit is de juiste manier om babybed te noemen maar hoe dan ook dit is een bed grip omdat het naast ons bed staat omdat ik nog steeds verpleegster

 mijn babyverpleegkundige betekent dat ze borstvoeding geeft, dit is borstvoeding omdat ik haar nog steeds verzorg, ze wordt één keer per nacht wakker om te voeden, dus ik wil haar graag naast me hebben, zodat ik 's nachts niet hoef op te staan verpleegster de baby zet de baby neer ga terug naar bed hier hebben we een geweldig ding genaamd een inbakerdoek als je de baby inbakert, je zet haar in feite

in dit object en ze kan haar handen niet bewegen omdat baby's vooral pasgeborenen ze hun bewegingen niet echt kunnen beheersen en soms zouden ze zichzelf raken en wakker worden dit helpt baby's echt om beter te slapen dit wordt een inbaker genoemd nu dit is je luier ik weet niet of het uitleg nodig heeft je weet wat het hiervoor is 

is een luier het volgende ding dat super handig is en nogmaals iedereen heeft zijn eigen mening, maar fopspeen redt in principe mijn leven met mijn eerste kind ik lees veel artikelen dat als een baby een fopspeen neemt, ze problemen met hun tanden zullen hebben, het ding is goed toen ze twee maanden oud was, ik was het echt beu dat ze huilde alle


 tijd en ik gaf haar fopspeen en plotseling werd ze een andere baby dus met de tweede baby gaf ik haar gewoon een fopspeen meteen echt helpt fopspeen laten we eens kijken naar wat babykleding dit is een typisch voorbeeld van een onesie onesie is eigenlijk je t-shirt maar omdat het voor een baby is, sluit het hier eigenlijk zodat het niet omhoog gaat

en alleen voor een comfortabele draag dit is een 1c dit wordt een lichaamspak genoemd dus het is eigenlijk je shirt en je broek samen bodysuit dit object wordt trouwens een ladekast genoemd en ja we gebruiken het om babykleding op te bergen sommige mensen zouden een commode in hun kamer hebben dus eigenlijk een tafel waar je je baby neerzet

 je verschoont hun luier je kleedt haar aan ik weet niet dat ik gewoon ons bed ervoor gebruik dit is onze commode, maar gewoon zodat je weet dat een commode eigenlijk een ding is een ander object dat ik je wilde laten zien dit wordt een wieg genoemd, dus wieg het is anders dan babybedje op een manier dat baby crypte ik denk dat deze kan worden gebruikt tot acht

jaar oud dit is van nul tot vier maanden, dus soms wil je het niet krijgen als je hoopt op slechts één kind of je kunt dingen van andere mensen lenen omdat het maar vier maanden nuttig is, het ding is dit is een automatische wieg, dus het heeft een knop die je indrukt en het begint zo te schommelen, ik kan eigenlijk demonstreren 

dus het schommelt automatisch het maakt geluiden om de baby te helpen in slaap te vallen en in slaap te blijven, dus als je het wilt gebruiken, inbaker je de baby hier rits het op de knop en het zou automatisch de baby wiegen en verschillende rustgevende geluiden maken een ander belangrijk ding voor alle baby's dit wordt babyweegschalen genoemd uh omdat het belangrijk is om het gewicht van de baby bij te houden, want soms kunnen er dingen misgaan en uh ja we hebben het gehad voor mijn eerste misschien mijn tweede baby baby weegschaal nu laten we eens kijken naar een aantal leuke dingen dit is eigenlijk ik hou van het ding ervoor dit wordt baby gym mat genoemd omdat baby's doen wat buiktijd buiktijd is wanneer je zet 

een baby op haar buik en ze leert hoe ze haar hoofd moet vasthouden en ja dit heet buiktijd en je zou dit gebruiken voor de buiktijd van de baby je zou de baby hier onder haar hoofd zetten dus als ze het hoofdje laat vallen hoort ze niet voor zichzelf en ja je kunt de baby van tijd tot tijd horen ze is heel dicht bij hier dit

wordt een rammelaar genoemd en je kunt verschillende rammelaars hebben dit is als een speelgoed rammelaar dit is gewoon iets dat ik weet iets vreemds, maar baby's houden van de patronen het is een andere rammelaar een ander heel erg cool object dit wordt een uitsmijter genoemd je baby hier door te bewegen ze stuitert dit ding en helpt baby te blijven vermaken het merk 

is baby bjorn en ik hoorde eigenlijk alle mensen gewoon zeggen dat we een baby bjorn thuis hebben, maar dit is een uitsmijter een ander ding dat je met je baby kunt doen is je baby rocken en dit is ook een wieg ik heb zoveel vleermuizen en het is gewoon mijn vriend ze heeft vier kinderen en eh deze keer besloot ze me een beetje uitgestrektheid te geven dat ze

had dit is eigenlijk ook een rocker omdat je het handmatig kunt rocken en ik heb het hier omdat ik soms op oproepen spring en mijn baby is met me en helpt haar gewoon te kalmeren als ik ga bellen en ik kan haar niet meenemen dit is voor mijn oudere baby dit wordt een lichaam genoemd als de baby leert hoe een potje te gebruiken je noemt het zindelijkheidstraining 

Een reactie posten for "Engelse woordenschat in de kinderkamer | Leer baby-gerelateerde woorden"