Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoe Engels te leren - Tips om geavanceerd te worden

 

Hallo allemaal, welkom bij de verhaaltijd van vandaag. Ik ga jullie vertellen hoe ik van een complete beginner in het Engels naar een gevorderde ben gegaan en nog steeds mijn Engels elke dag aan het verbeteren ben Ik ben geboren en getogen in een land waar Engels niet echt veel wordt gebruikt ik ben geboren en getogen in rusland en ja mensen leren daar engels

maar het is niet zo dat je naar buiten zou gaan en het de hele tijd zou gebruiken, het is niet iets dat me is overkomen, ik begon alleen engels te gebruiken toen ik in 2015 naar de VS verhuisde en ik denk dat het beste wat ik thuis heb gedaan, Engels leren tot een niveau waarop ik een bedrijf kon pitchen aan investeerders waar ik een visum kon aanvragen en alle documenten kon doen

 ikzelf waar ik kon communiceren met advocaten en bankiers dit is de beste investering die ik heb gedaan en als je me zou vragen marina wat is een ding dat je elke taalleerder hier zou vertellen het is uitzoeken hoe precies Engels je leven gaat verbeteren het is je instrument stel je die miniaturen voor van foto's die je ziet op instagram voor en na dus voor engels wat was marina voordat Engels woonde in rusland droomde 

van het doen van iets internationaal in de Amerikaanse jachthaven nadat ze Engels heeft geleerd, in principe doen waar ze als kind van droomde en dit is het meest opwindende gevoel ter wereld als je begrijpt dat je weet dat ik een fotograaf ben, maar ik wil werken met internationale klanten of ik ben een blogger, maar ik wil bloggen in het Engels, zodat mijn publiek groter is of ik ben een computersoftware-ingenieur en Ik wil werken voor een internationale

 bedrijf ik wil ergens werken en geld terugsturen naar mijn familie, zodat ze meer kansen in dit leven kunnen hebben als je eenmaal weet wat het einddoel is met Engels, dan zal alles zoveel gemakkelijker zijn omdat de grootste fout gewoon leren is om te leren als je begrijpt waar je naartoe gaat, het is psychologisch gemakkelijk je weet dat ik dit leer dit tot dit en dat maar ook wanneer je het einddoel begrijpt is je studieproces aan dat doel verbonden dus bijvoorbeeld in de afgelopen jaren 


Ik probeerde van mijn accent af te komen, het is niet alsof ik probeer van x af te komen, ik probeerde meer Amerikaans te klinken en je weet dat je met elk accent kunt spreken, maar ik was een beetje ik was in de war of ik hield niet van het gevoel toen ik Engels begon te spreken en mensen zouden me vragen wat zei je gewoon omdat ik met een accent sprak en ze waren

 alsof ik het niet echt meteen snapte natuurlijk mensen zijn gewend aan accenten mensen zijn gewend aan verschillende culturen, maar ik wilde gewoon deze soepele ervaring en het is oké om het te willen, dus ik deed dat en toen ik het einddoel wist toen ik de eerste resultaten zag praten met mensen en zien dat ze niet in de war waren over mijn accent dat was zo lonend 

dus op je reis van het leren van Engels maak die kleine stappen waar je jezelf kunt belonen voor het bestuderen van voorbeelden als je bereid bent om in de VS te studeren en je einddoel is om een master bachelor in de Verenigde Staten te krijgen, dan zou je eerste doel zijn om contact op te nemen met een universiteit bij te wonen hun live seminar praat met iemand die van die universiteit is

je Engels gebruiken omdat als je iets doet waar je super gepassioneerd over bent, want als je weet waar alles toe leidt, heb je geen extra hulp voor mij nodig, je hebt geen extra motivatie nodig omdat je er gewoon naartoe gaat, dus dit uitzoeken was nummer één stap voor mij en zo specifiek mogelijk zijn

een ander ding ja je bent specifiek over waar je naartoe gaat met je Engels, maar dingen kunnen onderweg veranderen zoals mijn doel altijd is geweest om in Groot-Brittannië in het Verenigd Koninkrijk te wonen en als je me vraagt of je daar nu wilt wonen, zou ik nee zeggen omdat Californië zoveel spannender is en ik ben blij dat mijn droom niet is uitgekomen, maar ik draaide op sommige


 fase ik was als oke ik wil studeren in Groot-Brittannië ik was onderzoek aan alle universiteiten ik realiseerde me hoe duur het is en de enige kans op het krijgen van een full-ride beurs was het aanvragen van deze goedkopere beurs en de kansen waren klein, dus ik begon met het onderzoeken van andere landen en dit is hoe ik ontdekte over Canada dit is hoe ik ontdekte over kansen in de VS en full-ride beurzen in de VS alsof het goed is

om je doelen onderweg te veranderen, is het gewoon heel belangrijk dat je er een in je hoofd hebt als je Engels leert, een ander obstakel op mijn weg is altijd het omgaan met angst geweest, zoals wat als mensen denken dat ik fouten maak wat als ze denken dat mijn Engels niet goed genoeg is, het ding is wat ik ontdekte ook blogger te zijn en te praten met

 duizenden mensen in het Engels, wat niet mijn moedertaal is en praten met mensen die de sterkste accenten hebben, het ding is dat je niet geeft om het accent van mensen als ze praten over dingen waar ze gepassioneerd over zijn, laat me je een voorbeeld geven een van de voorbeelden was sriram krishnan hij komt oorspronkelijk uit India hij is nu partner bij a16z

en hij werd een goede vriend het ding is dat hij een accent heeft en toen ik hem vroeg als denk je er ooit aan hij was als ja het was mijn angst en de enige manier voor mij om deze angst te overwinnen was beginnen te spreken voor een groot publiek en ik vroeg binnen hij werkte microsoft hij vroeg om deze kansen binnen het bedrijf om de angst te overwinnen en wanneer je dit doet als je jezelf pusht begin je met mensen te praten waarvan je beseft dat ze dat niet doen 

geef om je accent als je het over interessante dingen hebt en dit is wat ik mijn man vertel die wil bloggen en hij is gepassioneerd over auto's ik vertel hem alsof het niet uitmaakt hoeveel fouten je maakt in een zin als je het hebt over een onderwerp waar je een expert bent en hij houdt van racen hij is een formule voor een coureur ik gewoon

Een reactie posten for "Hoe Engels te leren - Tips om geavanceerd te worden"