Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoe zich voor te bereiden op TOEFL in 2 weken

 

hey guys welkom vandaag we gaan praten over mijn favoriete Engels test die er is en de test heet toefl ik heb het twee keer genomen de eerste keer dat ik het nam was terug in wat 2015 toen ik solliciteerde voor mijn masters in mba in de VS en ik scoorde 117 van de 120 en de tweede keer dat ik nam het was vorig jaar en ik nam het van huis om ervaring

de hele um tofu van thuis ervaring en ik scoorde 115 van de 120 en beide keren dus de eerste keer dat ik me voorbereidde op 10 dagen omdat toefl mijn tweede examen was dat ik nodig had om de eerste te nemen was gmat en ik realiseerde me net dat gmat zo moeilijk is en ik had niet veel tijd, dus ik besteed meestal mijn tijd aan het voorbereiden op gmat en dan in 10 dagen

 Ik had toefl dus ik had net 10 dagen om me voor te bereiden op het toefl examen en de tweede keer toen ik mijn toefl test van thuis deed omdat ik geen doel had om geaccepteerd te worden op Harvard zonder score ik heb me helemaal niet echt voorbereid ik las net over de thuistest ervaring en ik ging erheen en opnieuw scoorde ik 115 natuurlijk de eerste voorbereiding

hielp me, maar hoe dan ook, het ding is met toefl je hoeft niet maanden te besteden aan de voorbereiding op het examen dat je moet doorbrengen, ik zou zeggen twee weken als je boven gemiddeld bent, maar een ding dat ik wilde opmerken is dat toefl echt je vermogen meet om Engels te spreken en te gebruiken en als je een beginner bent, kun je geen 100 plus scoren

 dat is het juiste, het is erg belangrijk dat je al het niveau Engels hebt dat je nodig hebt op je toefl-test, dus als je gemiddeld bent, kun je geen 100 plus scoren, je moet een zeer sterke hogere gemiddelde gevorderde persoon zijn om 100 plus te scoren op hetzelfde moment dat de meerderheid van de universiteiten zou

Hoe zich voor te bereiden op TOEFL in 2 weken


 vereisen 80 plus dus het is ergens tussen intermediaire bovenste intermediair en je bent goed daar, maar voordat we in de video duiken, is dit iets heel belangrijks, ik ga het hebben over de tips die ik heb gebruikt, ik ga enkele bronnen aanbevelen, maar als je een beginner bent die hoopt 100 plus te scoren op toefl in twee weken

het gaat niet werken niets gaat werken je Engels moet op een goed niveau zijn en alle toefl voorbereiding is gewoon kennis maken met de taken krijgen van een aantal sjablonen zoals sjablonen ze helpen me 100 gewoon een sjabloon hebben om in je hoofd te spreken met een sjabloon voor het schrijven voor het maken van aantekeningen in je hoofd dat helpt veel

omdat je zo gestrest bent tijdens het examen gaan we het daarover hebben, maar nogmaals, er is hier geen magische rekening we gaan gewoon tips doornemen die je kunt volgen als je Engels goed genoeg is als het nog niet goed genoeg is, dan weet je dat schakel deze video uit neem algemene Engelse les en kom dan terug zodra je klaar bent om toeflfl te nemen

 maar toefl voorbereiding kan niet duren zes maanden dat is als te veel een maand twee maanden maximaal uh als je meer tijd nodig hebt die erop zou kunnen wijzen dat je Engels niveau niet goed genoeg is, maar nogmaals, ik ben geen professionele leraar dit is gewoon mijn mening als een student als een persoon die toefl heeft genomen en is een persoon die Engels heeft geleerd

sinds oh mijn god 1994 sinds ik vier was oke laten we het doen snelle toevoeging ik denk dat je een lijst met fraseringswerkwoorden nodig hebt fraseringswerkwoorden degenen die je niet kunt vertalen, dus je moet ze leren en in toefl niet alleen zou je ze in elke sectie horen, maar de testmakers verwachten dat je ze in het schrijfgedeelte gebruikt, dus je moet echt goed zijn 


met fraseringswerkwoorden moet je weten wat ze zijn hoe je ze moet gebruiken wanneer je ze moet gebruiken en ze niet door elkaar moet halen, dus we hebben een gratis pdf gemaakt met fraseringswerkwoorden die nuttig zijn voor toefl en niet alleen voor toefl omdat we geen Engels leren alleen om toefl te nemen we leren Engels om ons leven te verbeteren de pdf is hieronder is volledig gratis

download het alsjeblieft maak aantekeningen van alle fraseringswerkwoorden die nieuw voor je zijn print het uit markeer de fraseringswerkwoorden met een markeerstift degenen die je niet kent en leer ze en begin ze te gebruiken de pdf is gratis de link is hieronder voel je vrij om het te downloaden en meteen te beginnen met oefenen tip nummer één is om gewoon vertrouwd te raken

 met de test nu laten we eens kijken naar de tabel we hebben een leessectie die duurt van 54 tot 72 minuten en soms heb je geluk soms krijg je gewoon extra taken in elke sectie en ze tellen niet mee voor je eindscore ze zijn alleen voor de testpersonen om sommige taken te testen, maar het ding is dat je het nooit zult weten en ik heb uiteindelijk een langere lezing gehad

sectie op mijn eerste test en ik realiseerde me dat ik een derde tekst krijg ik was als geen alsjeblieft, want lezen voor mij is het meest vermoeiende deel dat je zo gefocust moet zijn op de tekst en alle details in de tekst moet zien en oh mijn god de vragen zijn op zoek naar de kleinere details, dus ik was niet echt blij toen ze uh hun tests op mij testten op mijn eigenlijke examen 

je hebt 30 tot 40 vragen en je leest tekst daar passages en beantwoorde vragen en nogmaals, het is het meest vermoeiende deel dat je nodig hebt om echt gefocust te zijn, zoals mijn tip hier zou zijn om alles te lezen, alle taken te doen en minstens vijf minuten te hebben om terug te gaan en gewoon het hele ding opnieuw te doen omdat het me twee keer is overkomen 

Een reactie posten for "Hoe zich voor te bereiden op TOEFL in 2 weken"