Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ik voel me vastgelopen en wil geen Engels meer leren | ACTIEPLAN

 

 Ik voel me vastzitten ik wil geen Engels meer leren ik leer het al jaren niets gebeurt mijn uitspraak is slecht ik begrijp niets en ik weet niet waarom ik zou moeten doorgaan als je jezelf herkent deze video is voor jou ik ben er vele malen geweest met Engels Duits en Italiaans Ik heb Engels geleerd sinds ik vier was ik heb Duits geleerd sinds ik duits heb geleerd sinds

Ik was 10 of 12. Ik begon italiaans te leren op de leeftijd van 20. en ik denk dat dit probleem is alsof het niet alleen over talen gaat, het heeft betrekking op alles in ons leven is een proces en het is normaal dat je ergens in het proces vastzit, het is normaal dat je het gevoel hebt dat iedereen om je heen vooruitgang boekt iedereen om je heen bereikt zijn doelen 

en jij bent degene die vastzit dit is de manier waarop onze hersenen werken en dit is de manier waarop mensen alles op sociale media laten zien omdat ze pronken met hun hoogtepunten ze pronken met hun successen ze praten niet echt over hun worstelingen en wat we zien is dat je weet dat deze persoon succesvol is het Engels van deze persoon is geweldig deze man scoorde 120 van de 120 op toefl en het voelt alsof er er gebeurt niets in je leven 

dat zou je dit gevoel geven om iets te bereiken, dus vandaag gaan we het hebben over strategieën om je hieruit te halen Ik wil je helpen ik wil dat je begrijpt dat dit normaal is, ik wil dat je begrijpt dat dit slechts een periode is waarvan je weet dat dit verhaal misschien motiverend voor je zou zijn, maar ik had zin om dit web op te geven

 omdat de weergaven niet groeiden omdat ik met mensen praatte, maar niemand goed keek, keken mensen naar mijn video's, maar ik had meer dan 100 000 abonnees en ik had minder dan 10 000 weergaven per video Ik was alsof je weet dat het misschien geen zin heeft om door te gaan ik ben gewoon het plaatsen en plaatsen van inhoud Ik investeer steeds meer energie in dit kanaal en er gebeurt niets, ik was als misschien het is het einde, maar ik ging zitten met mezelf


 en ik vertelde mezelf net als ik dat je het echt leuk vindt om dit goed te doen, je geniet echt van het hebben van je eigen kanaal en je geniet er echt van om mensen te helpen talen te leren en hun doelen te bereiken, misschien ga je gewoon door een fase en de beste manier om dit probleem aan te pakken zou zijn om misschien nog meer inhoud te produceren en ik verdubbelde op dit kanaal en voor enkele weken

Ik was het zetten van twee of drie video's per week en dit is wat hielp mijn kanaal op te stijgen en zoals sinds 2017 is het groeien als een gek stel je voor wat er zou zijn gebeurd als ik zou hebben besloten om dat kanaal te stoppen zoals nu het is een van mijn goed ik zou zeggen dat het mijn favoriete kanaal is omdat jullie zo geweldig zijn en ik hou gewoon van het onderwerp van de Engelse taal

 dus dit verhaal leerde me disciplineren wat echt belangrijk is en het is advies nummer één onthoud je doelen en onthoud wat je leuk vindt en leuk vindt als je begrijpt dat je gepassioneerd bent over het zijn van een internationaal persoon dat je doel is om een internationaal bedrijf op te bouwen of om te gaan werken in een internationaal bedrijf of je wilt gewoon de wereldburger zijn, niet iemand die gewoon vastzit in zijn eigen cultuur die niet is slecht 

maar ik was gewoon die persoon die overal wilde zijn ik wilde boeken lezen in het Engels die de wereld wilde rondreizen en ik begreep dat Engels het enige instrument is dat ik nodig heb om daar hetzelfde te komen met zoals youtube ik begrijp dat ik hou van waarde geven ik begrijp dat het in mijn bloed zit om over dingen te praten en dit is waarom ik hier ben, dus heb dit doel dit besef dat je iets doet waar je van houdt en begrijp dit is slechts een fase

 dat je door een fase gaat misschien weet ik niet misschien ben je zwanger ik had dit met mijn tweede zwangerschap ik wilde helemaal geen video's maken ik trok mezelf uit bed ging naar de studio om wat inhoud te maken, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan, want discipline helpt je echt om door te gaan en uh met alles engels werk uh onderwijs het is erg belangrijk om consistent te zijn


 en het is echt belangrijk om jezelf te vertellen oké je moet dit doen, zelfs als je dit vandaag niet wilt doen, je weet dat je op de lange termijn je doel nastreeft, je weet dat normaal gesproken wanneer je het gevoel hebt dat je van het proces houdt en gewoon een snelle herinnering dat je slimme doelen moet stellen wat het betekent is dat je doel specifiek meetbaar haalbaar relevant en tijdsbeperkt moet zijn 

dat betekent dat als je doel in het Engels is dat ik boeken in het Engels wil kunnen lezen, dat is niet het doel dat je door een periode heen helpt waarin je je down voelt, dit is niet het doel dat je jarenlang laat leren je doel zou zoiets moeten zijn als ik vond dit masterprogramma aan de universiteit van Illinois in de VS het programma begint in september 2022 

en dat betekent dat ik tegen januari 2022 toefl moet nemen en ik moet 100 van de 120 scoren en ik realiseer me dat dit het bovenste intermediaire niveau van het Engels is en ik ben nu gemiddeld, dat betekent dat ik enkele maanden heb om mijn doel te bereiken, zoals dit is het exacte doel dat je door die dieptepunten zal helpen die je zou kunnen ervaren en zorg er ook voor dat het doel van jou komt niet van iemand anders het wordt niet gedicteerd door de maatschappij want soms 

we raken gewoon over gehyped met mensen die iets doen en we denken dat het iets is dat we ook zouden moeten doen, maar we realiseren ons uiteindelijk dat je weet dat we niet ons eigen pad volgen en het is echt belangrijk om gewoon met je te gaan zitten schakel alles uit sociale media alles schakel het uit en praat gewoon met jezelf ben je aan het doen

waar je echt gepassioneerd over bent, ben je op je eigen pad dat super belangrijk is het tweede advies zou zijn verander de manier van leren soms hebben we een slechte leraar zoals ik hield van piano spelen mijn eerste leraar was geweldig, maar toen kreeg ze een ernstige ziekte, dus ik moest van leraar veranderen en ik haatte mijn tweede leraar en omdat het was als een gratis klas van de Russische overheid


Ik kon de leraar niet echt veranderen mijn ouders konden het zich niet veroorloven om voor een andere te betalen en ik zat vast aan die leraar en ik eindigde met het haten van piano ik kwam er pas een paar jaar geleden op terug omdat ik van muziek hou, maar die leraar zoals je weet soms is het niet alsof ze een slecht persoon is, het was gewoon haar methoden waren echt sovjet

en ik vond het niet leuk en ik begon het onderwerp te haten, dus als je het gevoel hebt dat je vastzit, misschien met een app die je gebruikt of misschien met een leraar verander de leraar de app zoals er tegenwoordig zoveel alternatieven zijn als je je studieboek niet leuk vindt, krijg mijn werkboek bijvoorbeeld ik heb een werkboek voor Engelse taalleerders en ik probeerde het op een manier te maken om Engels te maken je levensstijl niet als een leerboek waar je zou zijn als

 oh vandaag moet ik dit bestuderen en dat het als een plan voor je is om je dag rond engels te plannen kijk een tv-programma luister naar wat muziek of leer een aantal nieuwe zinnen en uh we besteden echt veel tijd aan het ontwerpen we besteden veel tijd aan inhoud het kostte ons maanden om dit werkboek te maken, dus als je vastzit aan je huidige studiemateriaal bekijk dan mijn Werkmap

Ik vind alle beoordelingen geweldig en ik hoop dat je het ook leuk vindt het volgende advies zou zijn om een studiemaatje iemand te vinden die hetzelfde doel bereikt als jij, het is echt belangrijk om hetzelfde doel te hebben met de studiemaatje zoals ga naar de forums en vraag wie zich nog meer aanmeldt voor een Amerikaanse universiteit ga naar toefl forums ga naar zat forums gmat forums ga niet naar zoals alleen Engels taal uh forums omdat ik denk dat dit is iets anders ik zou mensen selectere

Een reactie posten for "Ik voel me vastgelopen en wil geen Engels meer leren | ACTIEPLAN"